Om Rosa guiden

Rosaguiden.se är ett branschregister för genus- och jämställdhetsaktörer samt feministiskt profilerade företag verksamma i Sverige och ett projekt initierat av den ideella föreningen Feministiskt perspektiv.

Rosa guiden avser att samla Sveriges genus- och jämställdhetsaktörer i ett sökbart, digitalt branschregister så att kunder och beställare lätt ska kunna hitta rätt expertis, utbildningsinstans, föreläsare eller företagare inom området. Vi välkomnar också feministiskt profilerade företag verksamma utanför genus- och jämställdhetsområdet.

Rosa Guiden startade 1 november 2014 i ett första format där du/ni kan presentera er verksamhet med namn, bild/logotyp, webbadress, verksamhetsbeskrivning, bransch och telefonnummer. I ett senare skede kommer vi att kunna erbjuda plats, referenser och interaktiva omdömen(rating) samt bygga ut med flera sökord och orter/regioner.

Vem riktar sig registret till?

Alla som vill komma i kontakt med genusföretagare och jämställdhetsaktörer; genuspedagoger i Närke, jämställdhetskonsulter i Skåne eller moderatorer med genuskompetens i Göteborg?

Vilka annonserar i branschregistret?

Lärosäten eller universitet, förlag eller teatrar, konsulter eller journalister med jämställdhetsexpertis, intresseorganisationer, bildnings- och fackförbund och myndigheter eller företag med feministisk profil.

Hur fungerar registret?

Registret är digitalt, öppet för vem som helst och återfinns på den egna domänen rosaguiden.se samt med digital port från webbtidningen tidningen Feministiskt Perspektiv som når mellan 70 000–150 000 besökare med intresse för feminism, jämställdhet och jämlikhet i månaden.

Vi kommer så småningom att öppna digitala portar från flera nyckelaktörer inom området. En gång om året samlar vi alla annonsörer i en tryckt pappersutgåva.

Vad kostar det att vara med i Rosa guiden?

Meningen är att alla aktörer inom området ska ha råd att vara med. Från och med 2016 erbjuder vi tre prisklasser.

Brons:
☑ Rosa Guiden hela året 2019
☑ Publiceringar/delningar i våra sociala forum*
3.500 sek

Silver:
☑ Rosa Guiden hela året 2019
☑ Publiceringar/delningar i våra sociala forum*
☑ 1 vecka banner på www.feministisktperspektiv.se (når cirka 60 000 läsare varje månad)
☑ Modul i vår pappersutgåvan 2019
5.000 sek

Guld:
☑ Rosa Guiden hela året 2019
☑ Publiceringar/delningar i våra sociala forum*
☑ Modul i vår pappersutgåvan 2019
☑ 2 veckor banner på www.feministisktperspektiv.se (når cirka 60 000 läsare varje månad)
☑ Extra annons (kvartssida) i vår tryckta tidning
9 900 sek

*Vi delar era uppdateringar på sociala medier och gör egna puffar samt lägger ut pressmeddelanden och andra aktuella meddelanden vi letat upp eller det ni vidarebefordrar till annons@rosaguiden.se

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *