Vi blir fler – Rosa Guiden välkomnar Butterflying Today!

Karin Wells äger Butterflying today AB och är stiftare till Insamlingsstiftelsen Butterflying today. Läs om Butterflying todays samarbetspartners på www.butterflying.today
Karin Wells äger Butterflying today AB och är stiftare till Insamlingsstiftelsen Butterflying today. Läs om Butterflying todays samarbetspartners på www.butterflying.today

Vad är Butterflying today?
Butterflying Today möjliggör kvinnors företagande genom crowdfunding, utbildningar och mentorsskap. Vår passion är att se kvinnor leva sina drömmar, ställa sig i sin kraft och starta och driva sitt företag. Butterflying today består dels av ett aktiebolag där all utbildning i entreprenörsskap finns och dels en stiftelse som jobbar med att söka pengar för att allokera till kvinnors företagande. Vi bloggar också om kvinnors företagande under blogg.butterflying.today och där kan man bland annat läsa om hållbart företagande, att hålla om företagare, starta företag, bygga varumärke.

Vad håller ni på med just nu?

– Just nu är det mycket fokus kring stiftelsen för att få igång ett inflöde av pengar. Stiftelsen håller också på att söka EU-bidrag för att möjliggöra för 12 kvinnor att starta företag. En utbildning om 7 moduler med mycket coachning under och efter företagsstart.

Vad ligger i pipeline?

– Närmast hoppas vi på att vi får möjlighet att prata om hur viktigt kvinnors företagande är under Almedalsveckan. Sen planerar vi en JUST DO IT-dag som just handlar om det. Att våga ta stegen och inte skjuta upp saker. Där och då får man en påtaglig skjuts framåt.

Personporträtt:
Karin Wells äger Butterflying today AB och är stiftare till Insamlingsstiftelsen Butterflying today.

Vad har du för bakgrund?
– Jag är en fembarnsmamma med många strängar på min lyra. Fostrad i entreprenörsföretag och är i grunden ekonom. Min ekonomibakgrund och många års ledningsgruppsarbete har skapat mig en gedigen kunskap om företagande. Egen företagare har jag varit sedan 2004 då jag också utbildade mig till UGL-handledare. 25 års arbetslivserfarenhet men framförallt 46 års livserfarenhet har fört mig hit där jag är idag. En plats där jag kan använda hela min samlade kompetens med mycket hjärta och energi. Framförallt är jag bra på att se andras gåvor och lyfta människor runt omkring mig. Är en duktig lyssnare med en brutalärlig sida som när den används rätt belyser saker på ett uppfriskande sätt.

Hur ser din vision ut?
– Min lust och längtan i Butterflying today är att se kvinnor leva sin fulla potential genom att förverkliga sina drömmar om ett hållbart företagande. Jag vill vara en en möjliggörare. En sådant där roligt ord som skulle kunna hittats på av Pippi Långstrump. Jag tror det behövs mer Pippi Långstrump i oss kvinnor så att vi oftare tänker – ”allt är möjligt – det är bara att ta steget”.

Läs om Butterflying todays samarbetspartners på www.butterflying.today


Publicerat

i

av

Etiketter: