Rosa Guiden växer – här är senaste aktörerna!

Rosa Guidens senaste aktörer!
Rosa Guidens senaste aktörer!

Det är ett nöje att få presentera Rosa guidens senast inkomna aktörer.
Rosa Guiden vill på ett tillgängligt sätt synliggöra, samla och skapa mervärde för aktörer inom feminism i Sverige och fungera som en motor från en oberoende avsändare som står för jämställdhet, jämlikhet och feminism.

Det finns en enorm kompetens därute – och lika stora behov och kunskapsluckor – därför vill Rosa Guiden samla alla berörda aktörer inom området och erbjuda en unik kunskapsbas, en plattform, där det går att hitta specifik expertis och aktuella verksamma tjänster, som visar på vilken bredd och vilket behov det finns inom området idag.

Rosa Guiden både ser och erkänner det ökande behovet av ett tillgängligt förenat aktörregister och bredare organisering och vi agerar därefter. Genom att visa den bredd som faktiskt finns, vi vill upplysa om att det går att stärka och bredda de normkreativa perspektiven och på så vis nå ut till fler, tillsammans. Det främjar en positiv spridning av den rika flora av kunskap och erfarenhet som återfinns inom området idag – inte minst då behoven alltjämt är mycket stora i samhället.

Rosa Guiden är ett unikt branschregister för genus- och jämställhetsaktörer och feministiskt profilerade företag och vill bidra med en fortsatt folkbildningsprocess där alla människors lika värde står i fokus.

Rosa Guiden avser att samla Sveriges genus- och jämställdhetsaktörer i ett sökbart, digitalt branschregister så att kunder och beställare lätt ska kunna hitta rätt expertis, utbildningsinstans, föreläsare eller företagare inom området. Vi välkomnar också feministiskt profilerade företag verksamma utanför genus- och jämställdhetsområdet.

GÅ MED i Rosa Guidens branschregister du också –
här är de senaste aktörerna!

VÄLKOMNA!

Make Equal
Flickaplattformen
Feministiskt initiativ
Fredrika Bremer Förbundet
Nationellt Centrum För Kvinnofrid
Kvinnofridslinjen 020-50 50 50
Terrafem Terrafem


Publicerat

i

av

Etiketter: